Heeft u een bedrijf? Lees meer over onze commerciële voordelen

Uitzonderlijke prijzen

Voor bedrijven en B2B klanten

Business corner

Relax. Neem een koffie. We zorgen voor de rest

Neem contact op

Ontvang de meest courante prijs

Neem contact op

Fleet afdeling

Bent u een Fleet Manager?

Neem contact op

Kia introduceert de Kia EV9, een volledig elektrische SUV

Kia introduceert de EV9, een volledig elektrische SUV met een gevoel van rust en zelfverzekerdheid, gebouwd op het Electric Global Modular Platform (E-GMP) en de vierde generatie batterijtechnologie.

De EV9 heeft een royale cabine met ruimte voor alle inzittenden op alle drie de rijen, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en ontspannen in loungestijl. Het voertuig heeft ook sportieve prestaties en een voorbeeldige actieradius dankzij de 99,8 kWh batterij.

De Kia Connect Store biedt klanten de mogelijkheid om de functies en diensten van de EV9 up-to-date te houden zonder de dealer te hoeven bezoeken.

De EV9 is ontworpen met toonaangevende bescherming voor inzittenden en bescherming van de batterij, inclusief de eerste B-stijl verbindingstechnologie ter wereld en een speciaal ontworpen batterijbehuizing.

Het model markeert een baanbrekende mijlpaal als het eerste model dat de designduurzaamheidsstrategie van Kia omarmt, met het geleidelijk uitbannen van leer, tien must-have duurzame items op nieuwe Kia-modellen en het gebruik van biogebaseerde materialen. Met de EV9 streeft Kia naar nieuwe normen voor duurzame mobiliteit.Interesse in de Kia EV9?