Tweedehands Kia's - Betrouwbare en betaalbare Kia Used Cars

Ontdek ons uitgebreide aanbod van betrouwbare en betaalbare tweedehands Kia's. Van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens, wij bieden een scala aan modellen om aan jouw behoeften te voldoen. Blader door ons aanbod en vind de perfecte tweedehands Kia voor jou.

Kia Certified Used Cars tweedehands Kia

Ontdek Kia Used Cars met 3 tot 6 jaar garantie

Wil je dezelfde gemoedsrust ervaren als bij het kopen van een gloednieuwe auto? Bij de aanschaf van een tweedehands Kia streven wij ernaar om je een even plezierige en geruststellende ervaring te bieden als bij de aankoop van een nieuw model. Daarom hebben we het "Kia Gebruikte Auto's 3 tot 6 jaar garantie" label ontwikkeld. Dit label biedt een selectie van gecertificeerde tweedehands Kia's die je totale gemoedsrust en een betrouwbaar voertuig garanderen.

Gecertificeerde tweedehands Kia's

Het label "Kia Used Cars 3 tot 6 jaar garantie" wordt exclusief toegekend aan jonge tweedehands Kia's die niet ouder zijn dan 4 jaar en minder dan 120.000 km hebben gereden. Deze voertuigen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die door Kia zijn vastgesteld. Voordat ze worden verkocht, ondergaan alle gecertificeerde Kia's een grondige controle van 102 punten. Hierbij wordt vooral gelet op veiligheids- en comfortelementen, mechanische onderdelen en de carrosserie. Zo ben je verzekerd van een voertuig dat in perfecte staat verkeert en maak je de juiste keuze.

De zorgvuldige selectie van voertuigen is essentieel, omdat de garantie die is inbegrepen in het Kia tweedehandslabel overeenkomt met de resterende looptijd van onze zevenjarige fabrieksgarantie. Een tweedehandsvoertuig dat wordt verkocht onder het label "Kia Gebruikte Auto's 3 tot 6 jaar garantie" is een Kia-voertuig dat nog steeds gedekt is door de fabrieksgarantie voor 6, 5, 4 of 3 jaar en minder dan 120.000 km heeft gereden. Voor andere tweedehands Kia's die niet onder dit label vallen, is de garantie afhankelijk van de leeftijd van het verkochte voertuig en geldt deze tot het einde van de lopende garantieperiode.