Kia Vermant logo

Kia Vermant

Kia Vermant is een Kia-dealer die deel uitmaakt van de Vermant Automotive Group. We hebben 2 vestigingen: in Mechelen en Antwerpen-Zuid (Aartselaar).

Houd uw Kia in topconditie. Maak kennis met ons onderhoud- en herstellingsaanbod - en vind originele Kia-onderdelen. Lees alles over bandenonderhoud en krijg nuttige tips en advies in de videohandleidingen.

7 jaar garantie

Kia 7 jaar garantie

Van bumper tot bumper - we staan achter elke wagen die onze showroom uitrijd. Als Kia-eigenaar geniet u van de langste garantietermijn op de markt.

Onderhoud

Kia onderhoud

Uw Kia is in de beste handen bij Kia Vermant. Door het aanbevolen onderhoud te laten uitvoeren in onze officiële Kia-werkplaats verzekert u de optimale prestatie van uw wagen, jaar na jaar. Bij Kia Vermant werken enkel geschoolde techniekers, die bovendien alleen originele Kia-onderdelen gebruiken voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Herstelling

Kia herstelling

Of het nu om dagelijkse slijtage gaat of om schade, ons ervaren team kan het herstellen. Deskundig en tegen een aantrekkelijke prijs.Ontdek ons huidig Kia aanbod