UPDATE BEPERKTE SERVICE TIJDENS CORONAVIRUS

Sinds de lockdown ten gevolge van het COVID-19 virus op 18 maart moest alles even anders. We sloten onze showrooms en beperkten onze werkplaatsactiviteiten tot de meest dringende depannages.
Naar aanleiding van de meest recente beslissing van de nationale veiligheidsraad, blijft onze actuele lockdownsituatie ongewijzigd en dit tot en met 3 mei.
 
Op dit ogenblik gaan wij er, tot nader order, van uit dat wij op maandag 4 mei onze activiteiten opnieuw kunnen opstarten.
Aangezien de actuele social distance- en hygiënemaatregelen bij een heropstart nog steeds van toepassing zullen zijn, bereiden wij het 'Vermant Corona Plan' voor. Een duidelijk en concreet actieplan om in maximale veiligheid - voor u en onze medewerkers - het onderhoud van uw wagen uit te voeren of om uw voornemen van dit jaar, nl. de aankoop van een nieuwe wagen, toch nog op een veilige en gezonde manier te verwezenlijken.

Geannuleerde onderhoudsafspraken.
Tijdens deze lockdownperiode hebben wij enkele honderden geplande afspraken voor onderhoud en wielenwissels moeten annuleren. Zoals u van Vermant mag verwachten laten we u niet in de steek. Van zodra het duidelijk is of we op 4 mei écht opnieuw van start kunnen gaan, mag u van ons het volgende engagement verwachten:

 • Voor elke geannuleerde afspraak n.a.v. de lockdown zal u voor 4 mei door ons persoonlijk gecontacteerd worden om uw afspraak opnieuw in te plannen
 • Wij hebben bijkomende na-verkoop capaciteit in onze werkplaatsen voorzien om de wachttijd niet nog bijkomend te laten oplopen. We plannen om tegen uiterlijk 15 juni de geannuleerde afspraken uitgevoerd te hebben
 • Wielenwissel: verschillende van onze klanten rijden noodgedwongen nog steeds met hun winterwielen. Uitzonderlijk zal u bij ons tijdelijk op zaterdag (voor Volvo klanten) of op weekavonden (voor Kia klanten) terecht kunnen voor de halfjaarlijkse wielenwissel. We bevestigen u graag later deze concrete data 


Levering van uw nieuwe wagen.
Naar aanleiding van de lockdown is de levering van de nieuwe wagens volledig stilgevallen. We plannen dan ook bijkomende capaciteit om de opgelopen achterstand van de te leveren wagens weg te werken. Ook hier houden we jullie persoonlijk op de hoogte.

Maar momenteel betekent dit:

Sales:

 • Onze showrooms blijven gesloten.
 • Testritten zijn niet mogelijk.
 • Leveringen worden uitgesteldnaar een latere datum.
 • Offertes kunnen via mail of via onze website VERMANT.BE worden aangevraagd en zullen telefonisch of per mail opgevolgd worden.
 • Met vragen kan u terecht op bij onze Sales Advisors via
Service
 • Onze werkplaatsen zijn gesloten, zowel voor onderhoud als voor carrosserie
 • Voor zeer dringende depannages bekijken we samen met u wat er mogelijk is. Zeker voor artsen, mensen uit de medische sector en bv. interventievoertuigen hebben wij een back-up-plan.
 • Met vragen kan u terecht bij onze Service Advisors via

Door deze maatregelen hopen wij, net als u, ons steentje bij te dragen en de verspreiding van het virus tegen te gaan.
Mocht u nog vragen hebben, dan kan u ons ten allen tijde bereiken via johan@vermant.be
Wij wensen u en uw familie vooral veel sterkte en een goede gezondheid. We hopen u vanaf 4 mei terug te kunnen verwelkomen in onze concessies.

Met dank voor uw begrip en vriendelijke groeten

Guy Vermant
Gepassioneerd bezieler van de Vermant Automotive Group
Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()