Detail Page

Volvo Vermant Mechelen 20 jaar

Volvo Vermant 20 jaar in Mechelen

Mechelen, 1/07/2020 - Vandaag 20 jaar geleden, opende Volvo Vermant – officiële Volvo concessiehouder met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem – haar deuren voor het eerst in Mechelen. Wat toen begon met een kleine Volvo concessie aan de Battelsesteenweg, groeide na een verhuis naar de Antwerpsesteenweg al snel uit tot het strategisch hoofdkwartier van de Vermant Automotive Group.

In deze 20 jaar wist de Vermant Automotive Group zich steeds sterker te wortelen in Mechelse bodem. Met een state-of-the-art multi-merken carrosserie,  een pre-delivery inspection center, een Kia Concessie en een one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens “Collection by Vermant”, allen gelegen op het Industrieterrein in Mechelen-Noord is de group een vaste waarde en tevens dé mobiliteitspartner geworden in Mechelen en omstreken.

Wat de volgende 20 jaar zal brengen voor Volvo Vermant in Mechelen?

“Desondanks de vele disruptieve veranderingen in de automobielsector en de inmiddels onmiskenbare gevolgen van de  Corona-crisis zullen we verder blijven investeren om onze aanwezigheid in de ruime regio te bevestigen en zelfs versterken." zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van de Vermant Automotive Group. “100% Klantentevredenheid is en blijft ons belangrijkste streefdoel en om dit kracht bij te zetten hebben we enkele grote projecten op de planning staan waar we u later dit jaar vast en zeker nog mee zullen verrassen.” aldus Guy Vermant. 


Naast 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst, huisvest de Vermant Automotive Group ook nog 2 Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. De multi-merken carrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod.

Vermant Automotive Group is dé mobiliteitspartner bij uitstek op de as Antwerpen - Brussel.

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()