Vermant Vernieuwt: nieuwe Volvo showroom in Mechelen

Volvo Vermant Vernieuwt! Bezoek onze Pop-Up Showroom

Vermant Vernieuwt

 

Volvo-dealer pakt uit met vernieuwde showroom 

Voor Volvo Vermant is een aangename klantenbeleving een absolute prioriteit. Daarom investeert de Volvo-dealer ongeacht de coronacrisis in een volledig vernieuwde showroom langs de Antwerpsesteenweg in Mechelen. 


Vermant gaat voor huiselijke gezelligheid
 

Binnenkort struinen klanten in de vernieuwde showroom in alle rust én veiligheid tussen de nieuwste Volvo-modellen. Dankzij de grote glaspartijen en het tijdloze Scandinavische design komen de stijlvolle wagens nog meer tot hun recht. 

Klanten die wachten tijdens de onderhoudsbeurt van hun Volvo, doen dat in een gezellige woonkamer. De heerlijke koffie en de versgebakken koffiekoeken zorgen voor een echt fika-moment. Dankzij de combinatie van een persoonlijke aanpak en de bekende Vermant-service, komt de klant terecht in een warme en huiselijke sfeer. 

We ontvangen de klanten in sfeervolle omgeving. Zo voelen ze zich op hun gemak en ook een beetje ‘thuis’”, zegt Operationeel Manager Johan Sterckx. 


Vermant Vernieuwt Pop-up: groot aanbod 
Volvo’s onder één dak 

Om plaats te maken voor de verbouwingen, verhuizen alle Selekt- en stockwagens voor een tijdje naar de Vermant Vernieuwt Pop-up in de Generaal de Wittelaan 7b, Mechelen. Op dat adres is ook het Pre Delivery Inspection Center (PDI) van Vermant gevestigd, net zoals Collection by Vermant, dé onestopshop voor iedere oldtimerliefhebber.  

Door de verhuis komt er zo een aanzienlijk aantal Volvo’s van verschillende generaties tezamen onder één dak. Het walhalla voor iedere Volvo-liefhebber.   

In de pop-up zal er tijdelijk misschien wel het grootste aanbod Volvo’s te vinden in België”, aldus Johan. “Zeker een bezoekje waard!” 

Werkplaats blijft operationeel  

Tijdens de verbouwing blijft de werkplaats op de Antwerpsesteenweg 271 operationeel. Zo kunnen klanten steeds bij Vermant terecht voor het onderhoud van hun Volvo. 


volvo vermant mechelen pop-up
Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()