Nieuwe Showroom Volvo Vermant Mechelen

Volvo Vermant nieuwe showroom Mechelen

Nieuwe Showroom Volvo Vermant Mechelen

Nieuwe showroom Volvo Vermant garandeert een unieke totaalbeleving: “De klant moet hier met de grootst mogelijke smile buitenrijden”

 

Familiebedrijf Volvo Vermant opent aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen zijn gloednieuwe showroom. Ondanks de toenemende digitalisering wil Vermant meer dan ooit focussen op de klant en klantenbeleving. De inkleding en dienstverlening springen dan ook in het oog.

 

De feestelijke opening van de showroom werd door corona gedwarsboomd, maar via een persoonlijke afspraak kunnen klanten die niettemin ontdekken. “En die klanten zullen grote ogen trekken”, lacht operationeel manager Johan Sterckx. “Want we hebben kosten noch moeite gespaard om een ongeziene totaalbeleving te garanderen. Zo heeft de showroom een gezellige livingroom met parket, plaids, kussens en zelfs een open haard. We bieden onze klanten zodra het weer mag ook dagelijks een heerlijk tasje koffie en versgebakken koffiekoeken aan. Op die manier genieten ze tijdens het onderhoud van hun wagen van een heerlijk en authentiek fika-moment (fika is een van oorsprong Zweeds ontspanningsmoment, een knipoog naar het thuisland van Volvo, red.).”

 

Zien, voelen, ruiken

In de gloednieuwe Car Design Studio kunnen klanten hun eigen wagen samenstellen. “Daarbij worden ze niet alleen geleid door de sales advisor, maar ook door allerlei multimedia-applicaties, grote kleurstalen en stukken leder. Zo kan de klant de auto al zien, voelen en zelfs ruiken, nog voor hij achter het stuur plaatsneemt”, aldus Johan Sterckx.

Ook de inkleding van de nieuwe showroom valt op: intiem en gesloten. “We willen dat de klant écht kennis maakt met zijn of haar wagen”, legt Johan Sterckx uit. “Daarom zetten we de ruimte niet vol met showroommodellen, maar plaatsen we slechts op enkele strategische plaatsen auto’s. Zodat ze de ruimte krijgen die ze verdienen.”

 

Grootst mogelijke smile

Is het eigenlijk wel logisch te investeren in een nieuwe, fysieke showroom, nu alles veel meer digitaal gebeurt? “Absoluut”, antwoordt Guy Vermant, gepassioneerd bezieler van de Vermant Automotive Group. “Een auto aankopen is en blijft een emotioneel gebeuren. Klanten willen een auto zien en aanraken, écht leren kennen. Uiteraard zetten wij ook volop in op digitalisering, maar de beleving in de showroom willen we nooit uit het oog verliezen. De klant die met de grootst mogelijke smile de showroom uitrijdt: dat blijft de grootste ambitie van Vermant.”

 

Zoals gezegd kan het openingsfeest – of de housewarming zoals Volvo Vermant het zelf graag noemt – niet doorgaan. Maar uitstel is geen afstel: het event gaat zeker door, zij het op een later en veiliger tijdstip waarvan we u uiteraard op de hoogte houden. Intussen kan iedereen op afspraak de nieuwe showroom, de modellen én de saloncondities komen ontdekken.


Ontdek de nieuwe showroom in dit prachtig filmpje.

Volvo Vermant nieuwe showroom in Mechelen
Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()