Detail Page

Showroom Volvo Vermant Mechelen

Vermant klaar voor een online toekomst samen met Volvo

Afgelopen dinsdag heeft Volvo zijn nieuw volledige Full EV, de Volvo C40, voorgesteld. Een elektrische SUV coupé die de ambities van Volvo om tegen 2025 minstens 50% elektrische wagens te verkopen verder onderlijnt. Naast een doorgedreven elektrische strategie heeft Volvo tijdens deze lancering ook kenbaar gemaakt dat ze tegen 2030 uitsluitend online en enkel volledig elektrische wagens zullen verkopen.

 

Vandaag en in de toekomst nood aan persoonlijke ontmoetingen

Dit laatste deed bij heel wat van onze klanten de wenkbrauwen fronsen; zal Volvo Vermant verdwijnen? Niets is minder waar, Volvo benadrukt zeer duidelijk dat in dit nieuwe online verkoopmodel, Volvo verdelers zoals Vermant een cruciale rol zullen blijven spelen. Guy Vermant, gepassioneerd bezieler van Volvo Vermant, verduidelijkt: “Met een steeds verdere digitalisering van onze maatschappij is het duidelijk dat de rol en de taak van een Volvo verdeler er in de toekomst anders zal uitzien. Maar wij zijn en blijven het enige fysieke contactpunt tussen de klant en het merk.

Ondanks een digitaal aankoopproces hebben bestaande en nieuwe klanten vandaag en in de toekomst nood aan persoonlijke ontmoetingen met het merk Volvo. Die rol kunnen alleen wij vervullen. Daarenboven zullen kwalitatieve, persoonlijke ontmoetingen met het merk Volvo voor de klant nog verder aan belang winnen. Inzetten op individuele klantencontacten en klantentevredenheid is meer dan ooit cruciaal.”

 

Geloof in een succesvolle toekomst

Zolang een klant een contact met, of een bezoek aan Vermant als een meerwaarde ervaart, zullen wij voor hen klaarstaan. Daarom zullen we bij Vermant allemaal samen blijven werken aan een unieke Vermant beleving. Onze recente investeringen in de vernieuwing van onze showroom in Mechelen en onze geplande investeringen in de nabije toekomst zijn dan ook het beste bewijs van ons geloof in een succesvolle toekomst als Volvo dealer.


Volvo C40 Recharge full EV Vermant
Volvo C40 Recharge embleem
Volvo C40 Recharge coupé
Volvo C40 Recharge Volvo Vermant
Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()