Nieuwe operationeel manager bij Kia Vermant

Nieuwe operationeel manager bij Kia Vermant

Kia Vermant heeft Hans D’haene aangetrokken als operationeel manager. Hij wil zijn expertise binnen automotive inzetten om Kia nog beter te positioneren in het sterk veranderende mobiliteitslandschap.

Met ruim twintig jaar ervaring in automotive komt Hans D’haene niet onbeslagen op het ijs, om een understatement te gebruiken. Bij Kia Vermant wil hij niet alleen het merk beter helpen profileren, maar ook het familiebedrijf inspireren en motiveren.

“Aan de slag gaan bij een Automotive Group met een sterk familiaal karakter voelt aan als thuiskomen”, vertelt de kersverse operationele manager. “Ik wil de match tussen Kia en Vermant Automotive Group verder helpen uitbouwen tot dé perfecte match. Kia Vermant werd dit jaar opnieuw uitgeroepen Kia Fleet Dealer of the Year. Ik zou die mooie titel graag nogmaals verlengen en daar al mijn kennis en ervaring voor inzetten.”

“De uitdagingen zijn in elk geval groot”, erkent hij. “De autowereld verandert snel, Kia pakte begin dit jaar uit met een nieuw logo en nieuwe slogan, en het merk wil zich met zijn aanbod aan (voornamelijk) elektrische modellen als challenger op de kaart zetten tussen de gevestigde waarden – zowel op de particuliere als fleet markt. Ik wil die uitdagingen mee aangaan. Met als belangrijkste ambitie klanten bijstaan waar nodig en proactief handelen om hun wagenpark up-to-date te houden. De inzet, toewijding en klantenbeleving die klanten de afgelopen jaren van mij en mijn teams elders konden ervaren, zullen ze nu bij Kia Vermant beleven op onze twee sites - zowel de showrooms, werkplaatsen als Kia Used afdeling in Antwerpen Zuid en Mechelen. Ready to inspire!”

Wie Hans en z’n teams ’service wil ervaren, is altijd welkom op één van beide sites. Je kan er niet alleen onze nieuwe modellen zoals de Sorento Phev (en binnenkort ook de full elektrische Kia EV6) testen, je kan je wagen ook laten onderhouden, herstellen (carrosserie) en zelfs laten taxeren.  Ben je op zoek naar een betrouwbare occassiewagen, ook hier helpen ze je graag mee verder op de beide sites.  M.a.w., laat je verrassen én inspireren door Kia Vermant. Hans en z’n teams verwelkomen je alvast met een warme glimlach!


Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()