Selecteer hier uw Volvo Full EV

XC40 Recharge
Een echte SUV voor in de stad. Naadloos verbonden. Perfect afgestemd op uw leven. De XC40 Recharge zorgt voor een heel persoonlijke beleving.

Radicaal duurzaam. Niet radicaal anders.

De volledig elektrische XC40 Recharge biedt u vandaag de beste rijervaring én helpt de wereld van morgen te beschermen.
4,9s
0-100 km/u
400km
Groot rijbereik
40min
~80% geladen
408pk
Pure kracht
Pure kracht
408 pk. 0-100 km/u in 4,9 s. Sleepvermogen van 1500 kg. Geen uitstoot tijdens het rijden. Met de volledig elektrische XC40 Recharge moet u niet langer een compromis sluiten om duurzamer te rijden.
Stekker eruit en gaan
Een grote batterij van 78 kWh met een rijbereik van zo’n 400 km*. Zo moet u niet te vaak opladen. Maar als het toch nodig is, kunt u snelladen van 10 tot 80% in zo’n 40 minuten**.
Blijf verbonden
Google Maps. Google Assistant. Google Play Store. Allemaal geïntegreerd. Zelfs zonder uw telefoon blijft u altijd verbonden onderweg.
Voor alles een eigen plekje
Tal van slimme opbergmogelijkheden voor flessen, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. Met inbegrip van een vak onder de motorkap voor uw laadkabels. Zo maken wij uw leven gemakkelijker.
Uw digitale multitool
Regel op afstand de temperatuur in uw Volvo. Zoek laadstations. Krijg dag en nacht persoonlijke hulp. Controleer de laad- en voertuigstatus. Met Volvo On Call is elektrisch rijden handiger dan ooit.
Hou het veilig
Elke Volvo is standaard uitgerust met City Safety. Dit systeem helpt zowel de inzittenden als voorbijgangers te beschermen door mogelijke gevaren te spotten. Bovendien helpt het systeem u deze gevaren te vermijden.
* Rijbereik voldoet aan de WLTP- en EPA-rijcycli. Bereik kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn gebaseerd op de voorlopige doelstelling. In afwachting van definitieve voertuigcertificering.

** Snelladen aan gelijkstroom tot 150 kW.
De Volvo Full EV - Laat nu uw gegevens na én wij contacteren u voor een offerte op maat.
Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()