Selecteer hier uw Volvo Full EV

The new Volvo XC60
Volvo's met Mild Hybrid-technologie
Een geïntegreerde startergenerator ondersteunt de benzine- of dieselmotor van de auto voor een soepelere rit waarbij u minder verbruikt én uitstoot.

Vermogen van de nieuwe generatie

Mild Hybrid-modellen hebben een efficiënte aandrijving die de motorbelasting actief vermindert en zo de zuinigheid van uw Volvo en dus ook de rijervaring verbetert. Een Mild Hybrid combineert een elektromotor, een batterij van 48 V en een 12 V/48 V-omvormer met een interne verbrandingsmotor. De elektromotor werkt als starter om het toerental van de motor geleidelijk op te drijven. Hij dient ook als een generator: de motor verzamelt de energie die tijdens het remmen ontstaat en slaat deze op in de 48 V-batterij. Dankzij dit elektrische vermogen accelereert uw wagen nog beter.
Vlotter op weg
De Mild Hybrid-technologie maakt de rijervaring net weer wat verfijnder. De motor start meteen opnieuw, zodat u vanuit stilstand snel en soepel weer op weg bent.
Lager brandstofverbruik
De geïntegreerde startergenerator vermindert de belasting van de motor actief en dat drukt het brandstofverbruik, vooral als u in en rond de stad rijdt.
Meer vermogen
Met teruggewonnen elektrische energie geeft de geïntegreerde startergenerator de verbrandingsmotor een duwtje in de rug, zodat u nog krachtiger kunt accelereren.

Selecteer hier uw Mild Hybrid Volvo

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()