Vermant Automotive Group

error_file_does_not_exist

Nieuwe operationeel manager bij Kia Vermant

Kia Vermant heeft Hans D'haene aangetrokken als operationeel manager. Hij wil zijn expertise binnen automotive inzetten om Kia nog beter te positioneren in het sterk veranderende mobiliteitslandschap.

Lees volledig artikel

Nieuwe Showroom Volvo Vermant Mechelen

Nieuwe showroom Volvo Vermant garandeert een unieke totaalbeleving: “De klant moet hier met de grootst mogelijke smile buitenrijden”

Volvo Vermant opent aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen zijn gloednieuwe showroom. Ondanks de toenemende digitalisering wil Vermant meer dan ooit focussen op de klant en klantenbeleving. De inkleding en dienstverlening springen dan ook in het oog.

Lees meer
Volvo Vermant nieuwe showroom Mechelen

Familiebedrijf pur sang


Met vandaag de vierde Vermant-generatie actief in de Vermant Automotive Group, bewijst Vermant dat haar sterkte ligt in de familiale waarden die ze al jarenlang in ere houdt. Samen met een gemotiveerd team van medewerkers streeft de Vermant Groep elke dag weer naar de grootste klantentevredenheid.
Guy Vermant

Onze concessies


Zoekt u een antwoord op uw mobiliteitsvragen?

Bezoek een van onze vestigingen in Aartselaar, Bornem, Rumst of Mechelen. Wij staan klaar voor u.
Ontdek meer

Passie voor mobiliteit - sinds 1956


De Vermant Automotive Group, dat is passie voor uw mobiliteit en dit al sinds 1956. Wat begon met de kleine garage en benzinepomp van Guillaume Vermant in Rumst, is vandaag een van de grootste aanbieders van particulaire en professionele mobiliteitsoplossingen op de as Antwerpen-Brussel.

Met 3 Volvo-vestigingen in Rumst, Bornem en Mechelen, 2 Kia-vestigingen in Mechelen en Aartselaar, een onafhankelijk carrosseriebedrijf en Collection by Vermant heeft de Vermant Automotive Group alles in huis om u te begeleiden bij uw mobiliteitskeuzes, nu... en in de toekomst.
Vermant Automotive Groep, Volvo showroom, Kia showroom

Blijf op de hoogte!

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()