error_file_does_not_exist

Vermant Vernieuwt!

Bij Vermant kijken we naar de toekomst. Daarom investeren we, ongeacht deze vreemde en moeilijke tijden, in een gloednieuwe showroom voor onze Volvo concessie in Mechelen.

Bekijk hier meer nieuws en de laatste updates.

Lees meer
Volvo Vermant Vernieuwt! Bezoek onze Pop-Up Showroom

Familiebedrijf pur sang


Met vandaag de vierde Vermant-generatie actief in de Vermant Automotive Group, bewijst Vermant dat haar sterkte ligt in de familiale waarden die ze al jarenlang in ere houdt. Samen met een gemotiveerd team van medewerkers streeft de Vermant Groep elke dag weer naar de grootste klantentevredenheid.
Guy Vermant

Onze concessies


Zoekt u een antwoord op uw mobiliteitsvragen?

Bezoek een van onze vestigingen in Aartselaar, Bornem, Rumst of Mechelen. Wij staan klaar voor u.
Ontdek meer
Vermant Consessies

Passie voor mobiliteit - sinds 1956


De Vermant Automotive Group, dat is passie voor uw mobiliteit en dit al sinds 1956. Wat begon met de kleine garage en benzinepomp van Guillaume Vermant in Rumst, is vandaag een van de grootste aanbieders van particulaire en professionele mobiliteitsoplossingen op de as Antwerpen-Brussel.

Met 3 Volvo-vestigingen in Rumst, Bornem en Mechelen, 2 Kia-vestigingen in Mechelen en Aartselaar, een onafhankelijk carrosseriebedrijf en Collection by Vermant heeft de Vermant Automotive Group alles in huis om u te begeleiden bij uw mobiliteitskeuzes, nu... en in de toekomst.

Blijf op de hoogte!

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()