VERMANT AUTOMOTIVE GROUP
Uw mobiliteitspartner op de as Antwerpen - Brussel
error_file_does_not_exist

Beperkte service tijdens Coronavirus


Zorg voor onze medewerkers en klanten zit in ons DNA. Om de verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, hebben wij beslist om al onze vestigingen te sluiten vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12 uur, tot nader order.
  • Onze showrooms en werkplaatsen zijn gesloten, alle afspraken (verkoop, onderhoud, herstelling, carrosserie, levering,...) zullen worden uitgesteld tot na 5 april. Alle getroffen klanten zullen hiervan persoonlijk op de hoogte worden gesteld.
  • Voor zeer dringende depannages bekijken we samen met u wat er mogelijk is. Zeker voor artsen, mensen uit de medische sector en bv. interventievoertuigen hebben wij een back-up plan.
  • Voor alle commerciële vragen blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar
Meer info

Familiebedrijf pur sang


Met vandaag de vierde Vermant-generatie actief in de Vermant Automotive Group, bewijst Vermant dat haar sterkte ligt in de familiale waarden die ze al jarenlang in ere houdt. Samen met een gemotiveerd team van medewerkers streeft de Vermant Groep elke dag weer naar de grootste klantentevredenheid.

Onze concessies


Zoekt u een antwoord op uw mobiliteitsvragen?

Bezoek een van onze vestigingen in Aartselaar, Bornem, Rumst of Mechelen. Wij staan klaar voor u.
Ontdek meer

Passie voor mobiliteit - sinds 1956


De Vermant Automotive Group, dat is passie voor uw mobiliteit en dit al sinds 1956. Wat begon met de kleine garage en benzinepomp van Guillaume Vermant in Rumst, is vandaag een van de grootste aanbieders van particulaire en professionele mobiliteitsoplossingen op de as Antwerpen-Brussel.

Met 3 Volvo-vestigingen in Rumst, Bornem en Mechelen, 2 Kia-vestigingen in Mechelen en Aartselaar, een onafhankelijk carrosseriebedrijf en Collection by Vermant heeft de Vermant Automotive Group alles in huis om u te begeleiden bij uw mobiliteitskeuzes, nu... en in de toekomst.

Blijf op de hoogte!

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()