Fleet

Wenst u een Volvo bedrijfswagen of Kia bedrijfswagen aan te kopen in het kader van uw professionele activiteiten? Dan bent u bij Vermant aan het juiste adres. Als 'Fleet dealer of the Year 2023', dit voor het vijfde jaar op rij, staan wij garant voor de correcte opvolging van uw car-policy

Vermant Fleet

Vermant Automotive Group is dé mobiliteitspartner op de as Antwerpen-Brussel. Onze fleetverantwoordelijke - Julie Vermant - ontzorgt en ondersteunt u in het beheer en de samenstelling van uw wagenpark. Met onze merken Volvo en Kia hebben we de ideale wagen voor elk budget, van grote fleetvloten tot KMO's.

Kia Fleet

Kia heeft een vooruitstrevend gamma waarbij er sterk op elektrificatie wordt ingezet. We hebben in ons aanbod niet alleen plugin hybrides, maar ook 3 volledig elektrische modellen met het grootste rijbereik in hun segment. Daarbovenop geniet u van 7 jaar garantie!

Volvo Fleet

Al onze Volvo modellen zijn in mild hybrid of plug-in hybrid verkrijgbaar, zonder in te boeten aan comfort en veiligheid. Volvo gelooft volop in elektrificatie en wil hier de komende jaren verder op inzetten met het eerste volledig elektrische model vanaf 2021.

Let op! Geniet nog t.e.m. 30 juni 2023 van fiscale aftrekbaarheid op plug-in hybrides


Sinds 1 januari 2023 gelden er beperkingen op de fiscale aftrekbaarheid an fossiele brandstofkosten. Deze zijn vanaf 1/1/2023 teruggeschroefd naar maximaal 50%. Maar, er zijn nog veranderingen op komst. Vanaf 1 juli 2023 daalt ook de aftrekbaarheid van de aankoop van een plug-in hybride.

Als je van plan bent om een plug-in hybride te kopen, doe dat dan vóór juli 2023 om optimaal te profiteren van de fiscale voordelen. Momenteel zijn deze auto's 100% aftrekbaar gedurende hun hele levensduur. Na juli 2023 daalt de aftrekbaarheid tot 75% in 2025, 50% in 2026, 25% in 2027 en uiteindelijk tot 0% in 2028. Bestel dus tijdig om onder de huidige regels te vallen en maximaal te profiteren van de fiscale voordelen.

Meer weten over deze verandering en hoe u optimaal kan genieten van dit voordeel? Kom eens langs in onze concessies en onze Sales Advisors helpen u verder.


Onze referenties

Deze professionele Fleetowners geven de Vermant groep al jaren hun vertrouwenSchrijf u in op onze 3 maandelijkse nieuwsbrief