Fleet: een oplossing op maat van uw zaak

Wenst u een Volvo bedrijfswagen of Kia bedrijfswagen aan te kopen in het kader van uw professionele activiteiten? Dan bent u bij Vermant aan het juiste adres. Als 'Fleet dealer of the Year 2024', dit voor het zesde jaar op rij, staan wij garant voor de correcte opvolging van uw car-policy.

Vermant Fleet

Hans D'haene

Vermant Automotive Group is dé mobiliteitspartner op de as Antwerpen-Brussel. Onze fleetverantwoordelijke - Julie Vermant - ontzorgt en ondersteunt u in het beheer en de samenstelling van uw wagenpark. Met onze merken Volvo en Kia hebben we de ideale wagen voor elk budget, van grote fleetvloten tot KMO's.

Kia Fleet

kia fleet aanbod bij vermant

Kia heeft een vooruitstrevend gamma waarbij er sterk op elektrificatie wordt ingezet. We hebben in ons aanbod niet alleen plugin hybrides, maar ook enkele volledig elektrische modellen met het grootste rijbereik in hun segment. Daarbovenop geniet u van 7 jaar garantie!

Volvo Fleet

volvo fleet bij vermant

Volvo is pioneer in duurzaamheid en veiligheid. Daarom zijn wij als geen ander geschikt om van uw vloot een verantwoord wagenpark te maken dat klaar is voor de toekomst. Met de 100% elektrische modellen als de Volvo XC40, Volvo C40, Volvo EX30 en Volvo EX90 zijn de mogelijkheden eindeloos.

Fiscale aftrekbaarheid op plug-in hybrides


Sinds 1 januari 2023 gelden er beperkingen op de fiscale aftrekbaarheid an fossiele brandstofkosten. Deze zijn vanaf 1/1/2023 teruggeschroefd naar maximaal 50%. Maar, er zijn nog veranderingen op komst. Sinds 1 juli 2023 daalde ook de aftrekbaarheid van de aankoop van een plug-in hybride.

Meer weten over deze verandering en hoe u optimaal kan genieten van dit voordeel? Kom eens langs in onze concessies en onze Sales Advisors helpen u verder.


Onze referenties

Deze professionele Fleetowners geven de Vermant groep al jaren hun vertrouwenSchrijf u in op onze 3 maandelijkse nieuwsbrief