Fleet

Wenst u een Volvo bedrijfswagen of Kia bedrijfswagen aan te kopen in het kader van uw professionele activiteiten? Dan bent u bij Vermant aan het juiste adres. Als 'Fleet dealer of the Year 2022', dit voor het vierde jaar op rij, staan wij garant voor de correcte opvolging van uw car-policy

Vermant Fleet

Vermant Automotive Group is dé mobiliteitspartner op de as Antwerpen-Brussel. Onze fleetverantwoordelijke - Julie Vermant - ontzorgt en ondersteunt u in het beheer en de samenstelling van uw wagenpark. Met onze merken Volvo en Kia hebben we de ideale wagen voor elk budget, van grote fleetvloten tot KMO's.

Kia Fleet

Kia heeft een vooruitstrevend gamma waarbij er sterk op elektrificatie wordt ingezet. We hebben in ons aanbod niet alleen plugin hybrides, maar ook twee volledig elektrische modellen met het grootste rijbereik in hun segment. Daarbovenop geniet u van 7 jaar garantie!

Volvo Fleet

Al onze Volvo modellen zijn in mild hybrid of plug-in hybrid verkrijgbaar, zonder in te boeten aan comfort en veiligheid. Volvo gelooft volop in elektrificatie en wil hier de komende jaren verder op inzetten met het eerste volledig elektrische model vanaf 2021.

Onze referenties

Deze professionele Fleetowners geven de Vermant groep al jaren hun vertrouwenSchrijf u in op onze 3 maandelijkse nieuwsbrief