Heeft u een bedrijf? Lees meer over onze commerciële voordelen

Uitzonderlijke prijzen

Voor bedrijven en B2B klanten

Business corner

Relax. Neem een koffie. We zorgen voor de rest

Neem contact op

Ontvang de meest courante prijs

Neem contact op

Fleet afdeling

Bent u een Fleet Manager?

Neem contact op

Ontdek alle Volvo-modellen bij Volvo Vermant in Mechelen of Bornem

Huidige Volvo-modellen: Ontdek het volledige assortiment aan modellen van Volvo

CROSSOVER

SUV

BREAK

BERLINE

Welkom bij Vermant, uw betrouwbare Volvo-dealer voor een uitgebreid assortiment Volvo-modellen. Bij Vermant begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een breed scala aan Volvo-modellen aan, zodat u de perfecte auto kunt vinden die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Ontdek onze Volvo-modellen

Bij Vermant hebben we een uitgebreide selectie Volvo-modellen, waaronder populaire modellen zoals de Volvo XC-reeks(XC40, Volvo XC60, Volvo XC90), Volvo V-reeks(Volvo V60, Volvo V90) en de S-reeks (Volvo S60, Volvo S90) en de C-reeks (Volvo C40). Binnenkort komt er een nieuwe elektrische reeks, de Volvo EX-reeks met de nieuwe Volvo EX90 en nieuwe Volvo EX30. Elk van deze modellen combineert elegant design, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties, waardoor rijden in een Volvo een unieke ervaring wordt.

Waarom kiezen voor Vermant?

Als toonaangevende Volvo-dealer bieden wij niet alleen een uitgebreide selectie Volvo-modellen, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice. Ons ervaren team van Volvo-specialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto en het beantwoorden van al uw vragen. Bij Vermant zorgen we ervoor dat uw auto-aankoopervaring probleemloos en plezierig is.

Bezoek onze showroom

Bent u klaar om uw perfecte Volvo-model te ontdekken? Bezoek dan onze showroom en maak een proefrit in de Volvo die uw interesse heeft gewekt. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw bezoek aan Vermant.