Heeft u een bedrijf? Lees meer over onze commerciële voordelen

Uitzonderlijke prijzen

Voor bedrijven en B2B klanten

Business corner

Relax. Neem een koffie. We zorgen voor de rest

Neem contact op

Ontvang de meest courante prijs

Neem contact op

Fleet afdeling

Bent u een Fleet Manager?

Neem contact op

Gloednieuwe 100% elektrische Volvo EX30

Onze meest compacte SUV bij Volvo ooit.

Soms lijken dingen tegenstrijdig tot iemand toont dat het anders kan. Dat het 'én' kan zijn in plaats van 'of'. Zo bewijst Volvo al decennialang dat veilig en opwindend hand in hand kunnen gaan. Met de introductie van de Volvo EX30 gaan we nog een paar stappen verder. We vegen met één model alle traditionele tegenstellingen van tafel. Welkom bij de revolutie.

Elektrisch en betaalbaar

Met de nieuwe EX30 heeft u een premium elektrische wagen zonder het prijskaartje dat daar typisch aan vast hangt. Zo is hij al beschikbaar vanaf €38.990. En de fiscus doet u voor een keer ook een plezier: u kan de auto inbrengen op uw personenbelasting en u wordt vrijgesteld van de jaarlijkse verkeersbelasting én de belasting op inverkeerstelling. Daarnaast zakken ook de kosten voor onderhoud en verbruik drastisch. Hoezo duur?


volvo ex30 elektrische compacte suv

volvo ex30

Performant en ecologisch

Met de EX30 lanceren we de snelste Volvo ooit. In 3,6 seconden sprint de Twin Motor Performance naar 100 kilometer per uur: daarmee komt hij qua acceleratie op het terrein van exclusieve supercars. En dat is zonder een uitlaat die vervuilende CO2 de atmosfeer in duwt. Maar bij Volvo gaan we voor het milieu met plezier nog een stap verder. Voor interieur en exterieur maken we royaal gebruik van gerecycleerde materialen en voor het hele productieproces hebben we de CO2-uitstoot met 75% verlaagd ten opzichte van onze vorige elektrische auto’s.

De kleinste SUV

Bent u soms ook verbaasd over wat er allemaal uit een compacte handtas komt? In de EX30 tovert Volvo op een gelijkaardige manier met de ruimte. Zo zit een gezin van vijf comfortabel en hoog in de kleinste SUV die we ooit gemaakt hebben. Hoe onze designers dat voor mekaar kregen? Door de conventies uit te dagen. Zo installeerden we een soundbar vooraan in plaats van boxen in de deuren: da’s winst in ruimte én u wordt verwend met een optimale audio beleving. We kunnen nog lang doorgaan over de tegenstellingen die de EX30 van de baan veegt. Maar waarom komt u niet gewoon kennismaken?

volvo ex30Nu al interesse in de Volvo EX30?

Accepteer de cookies, open in systeembrowser of refresh pagina om het formulier te kunnen zien en invullen.