Volvo Personal Service

Bij Volvo geloven we dat het bezitten van een auto meer is dan alleen maar een manier om van A naar B te komen. Het gaat om vrijheid, comfort en gemoedsrust. Daarom hebben we bij Volvo Personal Service een serviceconcept ontwikkeld dat persoonlijk en efficiënt is, waarbij we niet alleen voor uw auto zorgen, maar ook voor u als eigenaar.

Uw persoonlijke technieker

Of het nu gaat om routine-onderhoud of reparaties, u kunt erop vertrouwen dat uw technicus u de beste service en ondersteuning biedt. Bij Volvo Personal Service gaat het niet alleen om het onderhouden van uw auto, maar ook om het opbouwen van een persoonlijke relatie met u als eigenaar. Wij begrijpen dat elke Volvo uniek is en daarom bieden we service op maat, aangepast aan uw specifieke behoeften.


volvo personal service persoonlijke technieker

volvo vermant wachten

Maak optimaal gebruik van uw tijd

Terwijl u op uw auto wacht, bent u welkom in onze wachtruimte. Een comfortabele lounge met gratis Wi-Fi, koffie en tijdschriften - alles wat u nodig hebt om uw tijd optimaal te benutten. En voor u het weet is uw auto onderhouden en klaar om weer de weg op te gaan.

Boek hier uw werkplaatsafspraak bij Volvo Vermant