Een extensie van het zorgeloos elektrisch rijden, is het comfort van je Volvo Recharge of Kia (PH)EV thuis te laden. Op jouw tempo. Met jouw energie.

We werken voor het aanbieden en het plaatsen van een laadpunt samen met Watt's Next* die je helemaal ontzorgen en begeleiden bij je nieuwe laadervaring. Ontdek hier hun aanpak, het aanbod en vraag een offerte aan.

 

Eerst wordt gekeken naar je netaansluiting, infrastructuur, rijprofiel, aanwezigheid zonnepanelen en specifieke grootverbruikers in de woning.

Nadien ontvang je een voorstel op maat, waarbij met alle voorgaande parameters rekening werd gehouden, ook met het capaciteitstarief.

Eens aanvaard, wordt een installatiedatum met je afgesproken en start het begeleidingsproces om zorgeloos slim te laden thuis.

EV Wall

Slim laadpunt, strak design. Gecombineerd met het energiebeheersysteem Infinity is dit laadpunt afgestemd op de Belgische energiecontext, zoals 100% groen laden en pieken afvlakken. Met of zonder vaste kabel (8m). 

EV Base


Ideale partner voor een bedrijfsparking, ook met of zonder vaste kabel. Aluminium behuizing.

Smappee is een West-Vlaams bedrijf dat reeds zijn strepen had verdiend met energiemonitoring. Sinds 2021 bieden ze ook hun strakke aluminium laadpunten aan. Gecombineerd met het energiesysteem Infinity, krijg je een duidelijk inzicht in je verbruik en injectie en kan je op een slimme manier je stroom sturen en beheren. Lees er alles over in onderstaande e-boekje hieronder

Home/Charge


Slimme alleskunner die naadloos communiceert met de slimme meter.

Easee is een Noors bedrijf dat zijn eerste pijlen richt op Noord-Europa. Zij willen hun naam alle eer aandoen door eenvoudige laadpunten in design aan te bieden, met zeer slimme AI om aan alle EV-noden te kunnen beantwoorden, ja, ook solar charging. Makkelijk in te stellen en te beheren met een app. Fan van slimme meters.

Privéstroom terugbetaald

Ben je ondernemer of werknemer en dient je bedrijf of werkgever je de afgenomen privéstroom terug te betalen? Dan kan dat makkelijk met split-billing. Het principe is eenvoudig: een provider wordt gekoppeld aan je laadpunt en betaalt je maandelijks de privéstroom terug; tezelfdertijd stuurt de provider een factuur naar het bedrijf of werkgever. Het tarief bepaalt het bedrijf of werkgever. 

Voor split-billing kunnen we je Mobiflow van Optimile aanbevelen, een Gents bedrijf dat aan een stevige opmars bezig is, maar desondanks je nog steeds persoonlijk verderhelpt. Hun pakket werkt op bovenstaande laadpunten.

Partnership Vermant - Watt's Next

Kia en Volvo Vermant bieden al generaties lang dezelfde core values aan hun klanten, nl. op maat van de klant meedenken, kwaliteitsvolle wagens aanleveren en voor een uitmuntende naservice zorgen. We doen niet aan nummers, wel aan unieke belevingen die starten in de showroom of achter het stuur. 

Nu onze merken volop aan het inzetten zijn op de elektrificatie van de vloot, willen we die beleving doortrekken naar thuis, waar je je wagen in alle comfort kan laden. Daarom zochten we een partner die ons begrijpt, die dezelfde waarden uitdraagt en die de knowhow van het laden, van het integreren van groene energie, het afstemmen op het rijprofiel en verbruikers in de woning in het hart draagt. 

De keuze voor Watt's Next was voor ons dan ook een logische. Het bedrijf heeft bidirectioneel laden op de politieke en administratieve kaart gezet in België waardoor de technologie veel toegankelijker is geworden. Zij hebben een hogere belastingaftrek kunnen bekomen en zijn voorvechter van het integreren van de elektrische wagen in het ecosysteem van de woning. Je wagen als verlengstuk of aanvulling op de woning maken, is ook wat wij nu volop aan het uitrollen zijn. Bovendien trekken zij ook de energievraagstukken die je misschien hebt, mee in het bad. 

Watt's Next zal je van in het begin begeleiden van zodra je je wagen besteld hebt. Ze zullen je een laadpunt voorstellen dat afgestemd is op je rijprofiel, de netaansluiting van je woning, PV-installatie, energieverbruik en dergelijke. Ze trainen zelf hun techniekers die de laadpunten, hun mogelijkheden en gebruik door en door kennen zodat je ook bij hen terecht kan met vragen. 

Benieuwd naar wat de elektrificatie voor jou in petto heeft? Kom dan gauw ons gamma ontdekken in een van onze vestigingen.