BEPERKTE SERVICE TIJDENS CORONAVIRUS

Zorg voor onze medewerkers en klanten zit in ons DNA. Om de verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, hebben wij beslist om al onze vestigingen te sluiten vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12 uur,  dit tot en met 5 april.
  • Onze showrooms en werkplaatsen zijn gesloten, alle afspraken (verkoop, onderhoud, herstelling, carrosserie, levering,...) zullen worden uitgesteld tot na 5 april. Alle getroffen klanten zullen hiervan persoonlijk op de hoogte worden gesteld.
  • Voor zeer dringende depannages bekijken we samen met u wat er mogelijk is. Zeker voor artsen, mensen uit de medische sector en bv. interventievoertuigen hebben wij een back-up plan.
  • Voor alle commerciële vragen blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Volvo Vermant wint Fleet Dealer of the Year 2020

Tijdens de uitreiking van de Fleet Dealer of the Year 2020 awards werd Volvo Vermant verkozen tot beste fleet dealer van Vlaanderen.

XC40 Private Lease

VANAF € 449/MAAND ALL-IN:
ALLEEN TANKEN MOET U NOG ZELF DOEN

Kia Vermant wint Fleet Dealer of the Year 2020

Tijdens de uitreiking van de Fleet Dealer of the Year 2020 awards werd Kia Vermant verkozen tot beste fleet dealer nationaal met haar Kia-concessie in Aartselaar.

E-SOUL - NU BESTELBAAR!

De volledig nieuwe en zuiver elektrische Kia e-Soul werd in Genève voor het eerst voorgesteld in zijn Europese uitvoering. Hij oogt even iconisch en herkenbaar als zijn voorgangers en het nieuwe interieur- en koetswerkdesign gaan hand in hand met een krachtigere elektromotor en de nieuwste batterijtechnologie met grotere capaciteit. Zo brengt hij bestuurders verder dan ooit met één enkele laadbeurt, terwijl ook de stijl en het comfort op een hoger niveau staan.

Nu bestelbaar!

16/01/2020 INTERCLASSICS MAASTRICHT

Kom jij ook naar onze stand tijdens Interclassics Maastricht op 16, 17, 18 en 19 november?
We verrassen je met de mooiste wagens uit ons verkoopsaanbod!
Kom langs en wie weet win je wel een gratis deelname aan onze Collection by Vermant Rally in juni 2020!

Blijf op de hoogte!

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()