Vermant Nieuws

Vermant Selekt tijdelijk telefonisch onbereikbaar

Onze afdelingen Vermant Selekt, administratie, boekhouding en het delivery center is tijdelijk telefonisch onbereikbaar. U kan contact opnemen via:

Vermant Selekt: frank@vermant.be
Afleveringen & admin: quinten@vermant.be
Boekhouding: philippe@vermant.be

Alvast onze excuses voor dit ongemak!
Showroom Volvo Vermant Mechelen

Vermant klaar voor een online toekomst samen met Volvo

Afgelopen dinsdag heeft Volvo zijn nieuw volledige Full EV, de Volvo C40, voorgesteld. Een elektrische SUV coupé die de ambities van Volvo om tegen 2025 minstens 50% elektrische wagens te verkopen verder onderlijnt. Naast een doorgedreven elektrische strategie heeft Volvo tijdens deze lancering ook kenbaar gemaakt dat ze tegen 2030 uitsluitend online en enkel volledig elektrische wagens zullen verkopen.

Volvo XC40 P8 Full electric, meer dan ooit gestroomlijnd

De eerste volledig elektrische SUV in het Volvo-gamma combineert een expressief, levendig design met een sportief interieur, intuïtieve rijervaring en ongeëvenaarde connectiviteit. Met zijn permanente vierwielaandrijving, korte laadtijd en sleepvermogen van maar liefst 1500 kilo is de XC40 P8 in staat tot unieke prestaties – bij om het even welke snelheid. En met een rijbereik van 430 kilometer gaat u hoe dan ook zorgeloos de baan op.

Volvo Vermant nieuwe showroom Mechelen

Nieuwe Showroom Volvo Vermant Mechelen

Nieuwe showroom Volvo Vermant garandeert een unieke totaalbeleving: “De klant moet hier met de grootst mogelijke smile buitenrijden”

 

Familiebedrijf Volvo Vermant opent aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen zijn gloednieuwe showroom. Ondanks de toenemende digitalisering wil Vermant meer dan ooit focussen op de klant en klantenbeleving. De inkleding en dienstverlening springen dan ook in het oog.

Volvo Vermant Vernieuwt! Bezoek onze Pop-Up Showroom

Vermant Vernieuwt

Bij Vermant staan we niet stil en stellen we uw Volvo beleving voorop. Daarom investeren we, zelfs in deze moeilijke tijden, in een gloednieuwe showroom voor onze concessie in Mechelen
Volvo Vermant Mechelen 20 jaar

Volvo Vermant 20 jaar in Mechelen

Mechelen, 1/07/2020 - Vandaag 20 jaar geleden, opende Volvo Vermant – officiële Volvo concessiehouder met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem – haar deuren voor het eerst in Mechelen. Wat toen begon met een kleine Volvo concessie aan de Battelsesteenweg, groeide na een verhuis naar de Antwerpsesteenweg al snel uit tot het strategisch hoofdkwartier van de Vermant Automotive Group.

Blijf op de hoogte!

Favorieten ()Uw zoekopdracht opslaan  ()